wonderful three-dimensional is the characteristics of burberry aaa quality wallets for men 704320.luxury vape coils are likely to be fabulous skillset and exquisite combination gourmet skincare.
Tájékoztató

1074 Budapest, Vörösmarty u. 16-18. P1

(06-1) 999-4292

Tájékoztató

Amennyiben családtagja otthoni betegellátást, felügyeletet igényel, hívjon bennünket és ápolási koordinátoraink szakszerű segítséget, tanácsokat adnak ahhoz, hogy Ön a legmegfelelőbb ellátást biztosíthassa gyermekének, beteg, idős hozzátartozójának.

Az ellátandó családtag aktuális állapotának felmérésekor személyes egyeztetés keretében pontosíthatja munkatársunkkal, hogy milyen segítséget (a napi 1-2 órás gondozástól a 24 órás felügyeletig) szeretne igénybe venni, akár egyéni igények szerint kéri az ellátást, akár ellátási csomagjainkat választja. A szolgáltatás megrendelését követően legfeljebb 1-2 munkanapon belül meg tudjuk szervezni hozzátartozója ellátását.

Ápoló, gondozói, bébiszitter csapatunk, gyógytornászaink, logopédusaink, gyógymasszőreink azon munkálkodnak, hogy munkájuk eredményeképp kedvező környezetet biztosítsanak és az otthoni rehabilitációt mind hatékonyabbá tegyék.

Partnereink révén az ellátáshoz nélkülözhetetlen eszközöket lehetőség szerint még az ápolás megkezdését megelőzően biztosítjuk.

 

Miben lehetünk az Ön segítségére?

  • Idősgondozásban, betegek felügyeletében, szociális ellátásában
  • Egészséges gyermekek felügyeletében, sérült gyermekek gondozásában,
  • Szakápolási feladatok ellátásában (infúziózás, injekciózás, katéterezés)
  • Speciális szakirányú ellátások végzésében – rehabilitációs kezelések: Gyógytorna, logopédia, gyógymasszázs
  • Baleset utáni otthoni rehabilitációban

 

Mit tegyen, ha szeretne velünk kapcsolatba lépni?

 

Hívja ügyfélszolgálati számunkat, majd a munkatársainkkal történt egyeztetést követően kérjen családtagja állapotfelméréséhez időpontot! Kérem, hogy vegye figyelembe, hogy az állapotfelmérés abban az esetben van ingyenesen, amennyiben Ön igényli a szolgáltatásainkat, ellenkező esetben 20.000 Ft (vidéki felmérés esetén 25-40.000 Ft) díjon tudjuk a felmérést biztosítani (A fenti összeget minden esetben a felméréskor kell megfizetni ápolásszervező munkatársunknak, melyet 1 hónapon belül történő megrendelés esetén jóváírunk az első havi számlából). Amennyiben a felmérést követően még bizonytalan, hogy milyen időtartamú, vagy gyakoriságú ellátást igényeljen tőlünk, úgy a megrendeléshez szükséges nyomtatványokat akár a lenti linkekről is letöltheti. Kérjük, hogy a dokumentum letöltését követően töltse ki, írja alá, majd küldje vissza részünkre a megrendelőlapot a (06-1) 999 1875-ös faxszámra vagy a haziapolas@haziapolas.hu e-mail címre!

 

Kattintson ide, amennyiben ellátási csomagjaink közül kíván megrendelni
Kattintson ide, amennyiben egyedi szolgáltatásokat kíván igénybe venn

FONTOS: megrendelését csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha az ellátásra szoruló családtagja állapotát előzetesen felmértük!