Hallott már olyan magyar gyógyhatású készítményekről, amik a Magyarországon leggyakrabban előforduló betegségek kialakulásának megelőzésében kiváló eredményekkel bírnak? Az immunrendszer erősítésén túl keringési és érrendszeri problémák, emésztési nehézségek és a rák leküzdésében is hathatós segítség?
A Flavon termékek hátterét egy 1967 óta indult kutatás alapozza meg, melyet még Szentgyörgyi Albert nyomdokain elindulva Dr Dinya Zoltán professzor, MTA doktora kutatott és fejlesztett. A hatások és hatásmechanizmusok alapján a testben zajló oxidációs folyamatok elhatalmasodása már különböző betegségeket idéznek elő (szabadgyökök révén), melynek ellenszerei a kutatások alapján a különböző flavonoid és antioxidáns tartalmú ételek (elsősorban zöldségek és piros gyümölcsök). Ezen gyümölcsök, zöldségek megfelelő összeállításával egy kimagasló hatásfokú egészségmegőrző és helyreállító szerepet tudunk elérni.
Mely területeken van előnyös hatása a FLAVON termékeknek?
Ha érdekli Önt, kérjen információt munkatársunktól!