if you plan buying a high quality https://www.breitlingreplica.to/ you need to know detailed aspects written down by watch professionals like james.https://www.pradareplica.re/ are all found here.

Rólunk mondták

1074 Budapest, Vörösmarty u. 16-18. P1

(06-1) 999-4292

Rólunk mondták

Péter

2023. 11. 06.

Kedves Enikő,

Köszönöm az együttérző levelüket és az elszámolást. 

Megkérném, hogy az összes kollégájának, aki Pista bácsi ellátásában részt vett, adja át köszönetünket: az ellátás, amit a Nurse nyújtott, minden elvárást többszörösen felülmúlt.

Ez különösen vonatkozik Erzsikére és Margóra. Ez a két hölgy - különösen az elmúlt 3 hónapban, de valójában az ápolás kezdete óta - emberfeletti teljesítményt nyújtott, nem hiszem, hogy a világon bárhol lenne olyan otthonápolási ellátás, ami akár a közelébe érne annak, amit ők Pista bácsiért megtettek. 

Arra is szeretném Önt megkérni, hogy köszönetünket továbbítsa Laskovics úrnak is: az ő korai közreműködése és tanácsai - különösen az első időkben - nagyon sokat segítettek a helyzet reális megítélésében. 

Mindannyiuknak nagyon sok sikert kívánunk a további munkájuk során, kívánjuk, hogy az a rengeteg jó, amit elesett, idős embertársaikkal tesznek valahol/valamikor viszonzásra kerüljön az Önök életében.

Tisztelettel,

B. Péter

 

Gábor

2023. 02. 14.

Tisztelt Nurse Háziápolási Szolgálat!

Gergellyel történt egyeztetés alapján írom önnek ezt a levelet.
Édesapám gyorsan romló állapota következtében, sajnos már nem tud segítség nélkül járni vagy az ágyból felkelni.
Emiatt az éjszakai ápólóra a továbbiakban nincs szükségünk, szeretnénk lemondani.

Tisztelettel:
Gábor

Utóirat minden éjszakai és nappali ápolóval nagyon-nagyon elégedettek vagyunk.
Az elvárhatónál is kedvesebbek és segítőkészebbek.
Nagyon szépen köszönjük, sokat segített ez ezekben a hetekben!!!

 

Tímea

2022. 05. 24.

Kedves Nurse,

Mindent hálásan köszönünk. A gondozó fantasztikus!
Anyukám meg van táltosodva.


Üdv, TT

 

Csilla

2021. 09. 01.

Kedves Nurse Háziápolási Szolgálat!

A mai nappal szeretném bejelenteni hogy október elsejétől fogva lemondjuk édesapám heti háromszori ápolási szolgáltatását. Úgy alakultak a körülményeink, hogy a közeljövőben családon belül is meg tudjuk oldani szükségleteinek ellátását. Szeretném megköszönni a gondos ápolást, csak jót tudok mondani szolgáltatásukról es a gondozókról, akikkel Önökön keresztül találkoztunk. Ha a jövőben ismét igény lesz a segítségükre, habozás nélkül fordulunk Önökhöz, valamint bárkinek jó szívvel tudjuk ajánlani Önöket.

Köszönettel es üdvözlettel,

M. Csilla

 

Anett

2021. 07. 27.

Kedves Viktória!

Köszönöm szépen az elmúlt időszak pontos és szakszerű segítségét, amit kaptam Öntől és a kollégáitól!

Köszönettel:

D. Anett

 

Kati

2021. 03. 24.

Kedves Andrea és Viktória!

Köszönjük a részvétnyilvánítást. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, sőt ennél többet érzünk! Viktória személyében egy nagyszerű embert ismertünk meg, jobbat nem is kívánhattunk volna anyukánknak. Viki szinte testvérként állt mellettünk.
A Nurse Szolgálatot már több családnak is ajánlottuk, mivel kérték tőlünk a címet idősgondozás ügyében.

Üdvözlettel kívánok további, ilyen gondos, rászoruló embereknek együttérzően segítő munkát:

M. Kati

 

Flóra

2021. 02. 03.

Tisztelt Nurse Háziápolási Szolgálat! Köszönöm szépen a segítségüket. Nagyon sokat segítenek rajtunk a nővérek támogatásával, kítűnő a Csapatuk!

Üdvözlettel: G. Flóra

 

Tímea

2020.11.02.

Tisztelt Nurse Háziápolási Szolgálat! Kedves Viktória!

Rendkívül hálás vagyok a gyors es szakszerű segitségükért, mellyel rendkívül sokat tettek anyukám állapotának javulásában.

 

Üdv: Tímea

 

Ili

2020.07.29.

Tisztelt Nurse Háziápolási Szolgálat!

A Nurse szolgálattal, valamint a gondozónőkkel nagyon meg vagyunk elégedve, nagyon kedvesek, segitőkészek, tudtuk, hogy jó kezekben van anyósom, és szegények nagyon sok nehéz pillanatot is átéltek mellette. Külön hálásak vagyunk, hogy a Korona vírus alatti nehéz időszakban is megoldották, hogy eljussanak anyósomhoz.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük szépen, szolgálatukat jó szívvel ajánljuk ismerőseink körében.

Üdv: Ili néni

 

Péter

2020.05.09.

Tisztelt Fajcsi Dávid!

Tisztelt Bezzeg Viktória!

 

Köszönjük részvétnyilvánításukat. Eddigi együttműködésüket köszönöm a család nevében. Szolgáltatásukat javasolni fogjuk másoknak is.

 

Üdv: VP

 


Ildikó

2020.01.17.

Kedves Andrea!

Megkaptam a Karácsonyi üdvözlőlapot a tollal. Nagyon szépen köszönöm ezt a kedves gesztust, nagyon örülök neki! Kívánok az egész Csapatnak minden jót és egyben megköszönöm áldozatos munkájukat! Szeretettel küldöm üdvözletemet az egész Kollektívának! Mindenkinek minden jót és szépet kívánok!

Üdv: Ildikó

 


Annick

2019.08.28

Hi,

We did have indeed a good time in Budapest. It is a very nice city and we enjoyed our stay.

I was very satisfied with the way the services were arranged. The first morning they came with 2 nurses and everything was translated and explained so that all was clear for the nurse that did not speak English. And the nurse that treated me was very kind, friendly and I could notice that she was very qualified.

In short, I’m very happy with the way the services were provided.

If I come again to Budapest, I’ll know who to contact.

 

Kind regards,

Annick


Jon

2019.08.26

...apologies. Trying to get a lot done at the moment. I just want to acknowledge the very kind gesture you made in changing the terms of the bill. You have been very kind and supportive from our first contact with you:)

All the best,

Jon


Zsuzsa

2019.06.21

Kedves Rita!

Az édesanyám fizikai és szellemi állapotában az utóbbi időben bekövetkezett változások szükségessé teszik, hogy áttérjünk a 24 órás felügyeletre.

Ezt az alkalmat szeretném felhasználni arra, hogy az édesanyám és a magam nevében megköszönjem több mint egy évtizeden át számunkra nyújtott támogatásukat és együttműködésüket. Külön megköszönjük B. Zsuzsa ez időszakban kifejtett odaadó, magas színvonalú gondozói munkáját.

Amennyiben a helyzet a jövőben ismételten szükségessé tenné, úgy keresni fogjuk Önökkel a kapcsolatot.

 

Munkájukhoz további sikereket kívánva,

maradok tisztelettel,

M.Zsuzsa


T. István

2019.03.26

Tisztelt Laskovics Úr!

Igen, visszaigazolom az Ön által elküldött felmondást és az abban megfogalmazott feltételeket.

Szeretném ezúton megköszönni fáradozásukat, türelmüket és egyáltalán azt, hogy az idős emberek számára és családtagjaiknak biztonságot, támogatást nyújtanak. Munkájuk, tevékenységük napjainkban nagy értéket képvisel.

 

Köszönettel:

T. István

 


Márta

2018.04.04. 10:02:00

Kedves Ágnes!

Március közepén kértünk infúziót Apukám számára.  Három napig sikerült, azt követően már nem. Apukám márc. 19-én elment közülünk. 
Köszönöm, hogy segítettek, külön is nagyon köszönöm Ildikó nővérnek az emberségességét, kedves megjelenését, türelmét. Már nem lehetett Apán segíteni, elengedtük. Hálásak vagyunk hosszú életéért, sokakat gazdagító szolgálataiért. 35 éven át lelkész, tanított, rengetegen szerették. Köszönöm, hogy Önök is próbáltak segíteni. 
A temetésen sok száz ember emlékezett meg róla. Igazi hálaadó istentisztelet volt.

Még egyszer köszönöm az ügyintézést!
Tisztelettel

Márta


Szilveszter

2018.03.21. 10:03:00

Kedves Ferencz Rita!
Nagyon szépen köszönjük a tájékoztatást, továbbítom a levelét családomnak és megbeszéljük, hogyan tovább. Az lenne a kérésem, hogy indítsuk el a 24 órás felügyelet szervezését, mert ilyen módon az állandó felügyelet is biztosítva lesz és anyagi kondíciói is valóban jobbak. Nagyon nagy a valószínűsége, hogy emellett döntünk. 
Szeretném megköszönni Önnek azt, hogy ilyen gyorsan és rugalmasan tudott biztosítani számunkra nagyon értékes segítséget.

Üdvözlettel: Szilveszter


Ferenc

2017.03.20. 10:13:00

Kedves Szilvia!


Hálásan köszönöm édesapám ápolásában nyújtott segítségüket, elsősorban  Máriának és Emesének. Nélkülözhetetlen volt számunkra az elmúlt időszak átvészelésében és Papa gondozásában. Különösen sokat segített Mária az utolsó héten, amikor a kórházba is bejárt Papához. 
Igyekeztünk mi is minél több időt mellette tölteni, hogy segítsünk ... 
amennyire csak lehetett ... életének utolsó napjaiban. Úgy hozta az élet, hogy éppen Máriára jutottak talán a legnehezebb pillanatok.
H. Ferenc


Mária

2017.01.09. 10:13:00

Kedves Nurse Szolgálat,
Nagyon hálás vagyok Önöknek, hogy mindvégig milyen nagy gondossággal látták el a gondozók a feladatokat Anyu mellett és hogy az élete utolsó időszakában a romló állapota ellenére minőségi életben lehetett része.
Hálás vagyok Önöknek mindezért! Köszönöm a munkaájukat.

Mária


Paul

2016.05.06. 15:37:00

I would like to take this opportunity to express my gratitude to the nurse that was with us on Tuesday evening/Wednesday morning. I think it was Kata; forgive me if I have this wrong.

Tragically, my wife passed away on Wednesday morning. The nurse dealt with this with both great professionalism and compassion. She also handled the process thereafter with the same skill.

I cannot express how grateful I am for her presence here. She is a great credit to your company, and I thank you so much for providing me with her service.


Kind regards,
Paul.


Éva

2015.08.17. 12:12:00

Kedves Erika !

Szuper szolgáltatás, le a kalappal.
Nagyon köszönöm.
 
Mit freundlichen Grüßen
Eva


Nikolett

2015.08.14. 12:10:00

Jó napot!

Nagyon köszönünk minden segitséget és részvétet...
Szeretettel gondolunk magukra..
Köszönettel
S. Nikolett és családja


Ilona

2015.07.22. 15:59:00

Nagyon köszönöm a segítségüket!


I. Gábor

2015.03.19. 15:50:00

Családunk nevében meg szeretném köszönni a kiváló szolgáltatásukat is az elmúlt időszakban. A kirendelt ápoló fantasztikusan jó munkát végzett, édesapám es egész családunk maximálisan meg volt vele elégedve. Gyakorlott ápolóként jó érzéke van nemcsak a szakmai részéhez a feladatnak, hanem empátiával az emberi részéhez is. Több hasonló helyzetben levő ismerősnek, barátnak ajánlottuk Önöket. Sok sikert kívánok Önöknek.
I. Gábor


Gabriella

2014.05.07. 11:41:00

Szeretném megköszönni Önöknek segítőkészségüket és segítségüket, nehéz helyzetünkben, amelyet tovább súlyosbított tapasztalatlanságunk, nagyon sokat jelentett nekünk az Önök gyors és szakszerű intézkedése. Mi maradéktalanul elégedettek vagyunk az Önök által munkatárs munkájával, szakszerűsége lenyűgöző, személyisége és kedvessége megkönnyítette mind fizikai jellegű, mind lelki problémáinkat.

Őszintén nagyon-nagyon hálás vagyok munkájukért!

Még egyszer köszönök mindent!

Gabriella


Pál

2014.03.28. 10:27:00

Nagyon köszönöm a munkájukat, kedves hozzáállásukat. Külön köszönöm Editnek és Annának az áldozatkész gondozását és a türelmüket Anyám utolsó napjaiban!

Üdvözlettel: Pál


Szilvia

2013.07.16. 14:43:00

Örök hálával emlékezünk vissza arra az időszakra, amikor drága Nagymamám mellett életünk legnehezebb időszakában csodás ápolónők voltak, akik úgy és olyan szeretettel ápolták, mint ha a saját édesanyjuk lenne. Köszönet a segítőkészségért, rugalmasságért, empátiáért, és azért a segítségért is, amit én személy szerint már három alkalommal kaptam azóta! Óriási biztonságérzet úgy élni, hogy tudom, hogy ha baj van, mindig számíthatunk Rátok/Önökre! Köszönjük!!! B. Szilvi és családja


Mariann

2013.03.19. 11:51:00

Tisztelt Nurse Háziápolási Szolgálat!

Nagyon hálás vagyok az Önök szolgálataiért, hiszen több évre visszamenő kapcsolatunk során Önök mindvégig a legmagasabb szintű ápolási szolgáltatást nyújtották, korrekt, rugalmas és körültekintő módon jártak. el. Ezért mind a magam, mind pedig édesapám nevében fogadják őszinte köszönetünket a legjobbakat kívánva a jövőre, üdvözlettel,

Mariann


Mátyás

2012.12.22. 15:05:00

A megelégedettségi kérdőívükben a kérdésekre adott maximális pontszámok nem is tudják kellőképpen kifejezni elégedettségemet, mind az "irodában" dogozók, de különösen Erzsike és Irénke áldozatos, lelkiismeretes munkáját tekintve. Külön köszönet ezúton is nekik. Boldog ünnepeket kívánva, köszönettel, H. Mátyás


Péter

2012.12.17. 15:05:00

Nagyon örülünk hogy megtaláltuk az Önök Szolgálatát! Nagyon kedvesnek es lelkiismeretesnek találjuk mind a gondozókat, mind a koordinátort. Köszönjük!


Pál

2012.12.15. 15:07:00

Tisztelt Laskovics Gergely Úr! Magam részéről Édesanyámmal való törődésüket mind a szolgálat kiküldött ápolói, vonatkozásában, mind központjuk tűrőképessége vonatkozásában első osztályúnak ítélem. Elismerésre méltó munkatársainak tűrőképessége, anyám sokszor reggel még imádja őket, másnap meg az állapotából fakadóan kibírhatatlan. Ezért bízom szolgáltatásukban továbbra is. Munkájuk őszinte tisztelője, Cs. Pál


S. Jánosné

2012.12.14. 15:03:00

Ha hasonló helyzetbe kerülnék nagy valószínűséggel újból Önöket választanám. Sok nagyon kellemes munkatársukat ismertem meg. További sok sikert kívánok!


Eleonóra

2012.11.30. 15:27:00

2012. november 30-i, munkatársukkal folytatott telefonbeszélgetésemre hivatkozva,  szeretnem az Önökkel kötött ápolási szerződést 2013. január 1-i hatállyal felmondani. Egyúttal szeretném jelezni Önöknek, hogy az Önök szolgáltatásaival a legmesszemenőbben meg voltunk elégedve, az együttműködés jobb nem is lehetett volna, minden kérésünkre találtak megoldást. Külön szeretném megköszönni, hogy Ildikó munkatársukat küldték édesanyám ápolására. A legnagyobb hozzáértéssel, szakértelemmel, empátiával es végtelen türelemmel bánt Alzheimer-kóros anyukámmal. Hálánkat alig lehet szavakba foglalni. Remélem, ha a továbbiakban meg szükségünk lesz az Önök szolgáltatásaira, bizalommal fordulhatunk Önökhöz.
Köszönettel édesapám – M. János-  nevében is, L. Eleonóra


Tímea

2012.09.28. 15:01:00

Még egyszer nagyon köszönjük a türelmüket és Ildikónak azt a szerető gondoskodást, mellyel nagymamánkra vigyázott és segített az utolsó napokban is nekem és a családunknak.
Nagyon hálásak vagyunk ezért!


Mónika

2012.03.01. 15:01:00

Köszönjük együttérzését és még egyszer szeretném megköszönni az Önök segítségét, es hangsúlyozni szeretném, hogy mindkét ápolónő, mind Emike, mind Erzsike elsőrangú munkát végeztek. Sőt mondhatnám, hogy egy családtag sem ápolhatta volna odaadóbban Édesanyánkat.
Ebben a nehéz szituációban nagyon megkönnyítettek helyzetünket.


Judit

2012.01.20. 14:23:00

Örömmel tájékoztatom, hogy édesanyám szépen és gyorsan javul, s szeretné februártól már önállóan élni életét. Kérését elfogadva , ezúton szeretném megköszönni eddigi munkájukat , s a további " ránézést " ezúton lemondani. Maximálisan elégedettek voltunk Önökkel, s köszönjük a segítséget. Ha a jövőben bármilyen megoldandó feladatunk lenne gondozás terén, biztosan ismét Önöket fogjuk megkeresni.


Irma

2010.07.20. 15:46:00

Ahogy telefonon is jeleztem, sajnálattal jelentem be, hogy felmondom az édesanyám, otthoni ápolási szerződését. Sajnos az utóbbi egy hónapban az állapota oly mértékben romlott, hogy bentlakásos ápolási intézményt kell keresnünk. A Háziápolási szolgálattal mindvégig teljes mértékben meg voltam elégedve, és ahogy eddig, is, úgy a jövőben is fogom ajánlani más hasonló gondokkal küszködőknek. A július hónapot ki fogjuk fizetni teljes egészében, és megkérjük Zsókát, hogy még egy pár napig látogassa édesanyánkat a kórházban.

 

  • Nurse Háziápolási Szolgálat 
  • 1074 Budapest, Vörösmarty u. 16-18. P1 
  • Tel.: (06-1) 999-4292 
  • haziapolas@haziapolas.hu 
  • design: nodesign