who makes the best go to my site built authority into room table altar.best thom browne 11007 unisex fashion jackets interior incredible structure.

Bemutatkozás

1074 Budapest, Vörösmarty u. 16-18. P1

(06-1) 999-4292

Bemutatkozás

A Nurse Háziápolási Szolgálat az otthonukban ellátásra, ápolásra szoruló fiatal, idős, beteg, sérült emberek ellátásában hatékony segítő társ.

Mi azt valljuk, hogy a magányos, elhagyott és sérült, beteg emberek életminősége, állapota empátiával, emberséggel és nem utolsósorban szaktudással javítható. Figyelmünk középpontjában az áll, hogy az általunk felügyelt, ápolt gyermekek vagy idős emberek az Önök szerető gondoskodása mellett saját otthonukban megfelelő ellátást kaphassanak hozzátartozóik távollétében, felépülésük időszakában.

Szolgáltatásaink szervezése kapcsán külön figyelmet szentelünk azon ügyfeleinkre, akik családtagjai kórházi ellátásban részesülnek, hiszen gondoskodnunk kell arról, hogy már az intézmény elhagyását követően folytonosan biztosítani tudjuk a szükséges otthoni ellátást, ezzel folytonossá tudjuk tenni az idős, beteg családtagja ellátását, épülését.

Kedves, empatikus, megbízható és nem utolsósorban tapasztalt kollégáink bizonyosan hatékonyan hozzá tudnak járulni az Ön szeretett családtagja ellátásához vagy felépüléséhez.